Home | Nieuwsbrief Klik om naar de vorige pagina te gaanGa naar het hoofdmenu van dit onderdeelGa naar de volgende paginaPP Presentje is de nieuwsbrief van Present Presents waarin we u op onverwachte momenten verrassen met leuke artikelen, tips, uitnodigingen voor kosteloze workshops en inspirerend nieuws uit het brede vakgebied van verkoop, management, presenteren en communicatie.

Presentje
We zien het als een uitdaging om naast alles wat er wordt gepubliceerd over uw vakgebied, informatie aan te bieden waar u aansprekende praktische tips in kunt vinden. Het samenstellen van een presentje geeft altijd veel plezier en we proberen aansluiting te vinden bij dat wat u dagelijks tegen komt.

Inschrijven
Vul uw gegevens hieronder in en u ontvangt voortaan het PP Presentje in uw mailbox.
Email:
  


 

 

Uitgave winter 2007
Laatste nieuws
De toekomst van de verkoop
Ik wil de beste worden
De kracht van complimenten
Recente publicaties

Agenda
Lezingen en workshops


Uitgave zomer 2006
Laatste nieuws
Artikel: Weg met de prijslijst
Artikel: 7 doodzonden van het koude acquisitiegesprek
Artikel: De Do's en Don'ts van Netwerken
Leuke tips en ideeën

Agenda

Bijdrage leveren?
Het Presentje dient ook als uitwisselingsplatvorm, als u iets wilt delen met vakgenoten. Heeft u een leuk idee, een mooie nieuwe dienstverlening of wilt u een artikel schrijven voor onze nieuwsbrief, stuur dan een e-mail en wij nemen contact met u op. Uiteraard stellen wij ook uw feedback zeer op prijs.

Uitschrijven
Wilt u zich laten uitschrijven van onze nieuwsbrief? Stuur een e-mail zonder bericht en we halen u van de mailinglijst.

Gegevens wijzigen
Wilt u het opgegeven emailadres of uw naam wijzigen? Stuur een e-mail met uw huidige en nieuwe e-mailadres en we veranderen uw gegevens onmiddellijk.

Disclaimer
De verzonden e-mail nieuwsbrief van Present Presents is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan privacygevoelige en/of vertrouwelijke informatie bevatten. Indien het e-mailbericht niet aan u is gericht, dan wel abusievelijk aan u is verstuurd, dan wordt u hierbij verzocht het e-mailbericht te retourneren aan de afzender en het daarna te vernietigen. Gebruik van de informatie door anderen dan de geadresseerde, evenals openbaarmaking, reproductie en distributie zijn niet toegestaan zonder goedkeuring van van Present Presents.